Friday, 7 October 2011

Jom Ramaikan Follower Serta Dapatkan Pembaca Blog Anda


  • Buat satu entri bertajuk: Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca



  • Letak banner blog ini dalam entri tersebut dan link ke entri blog ini.



  • Tuliskan dalam entri tersebut :-


  • 1- Nama Blog, Nama Blogger
    2- Tahun mula Berblog 
    3- Jumlah follower blog anda semasa join segmen ini.

  • Dah siap? Tinggalkan link entri anda tu di ruangan komen. HASRULHASSAN.COM


  • Ramaikan follower dan dapatkan pembaca...............

    Nama blog : Dunia Ibu Dan Anak
    Nama blogger : Azlina
    Tahun mula berblog : 2011
    Jumlah Follower : 36 Pengikut

    18 comments:

    1. huhu moga berjaya .. meh saya follow dulu :)

      ReplyDelete
    2. salam perkenalan daripada kancil

      datang dari segmen sama...kalau sudi datanglah ke blog Kancil..

      http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

      ReplyDelete
    3. datang dr segmen sama, salam perkenalan, dari kak
      yatie

      ReplyDelete
    4. salam
      saya dtg menambah bil follower ...
      dr segmen chegu zubir :)

      ReplyDelete
    5. Salam kenal, dari segmen yang same.

      Entry terbaru aku "Ramaikan follower, Dapatkan pembaca"

      =)

      ReplyDelete
    6. toink2!
      heee
      salam kenai!
      dr segmen cek HH juge =]

      ReplyDelete
    7. bw dari segmen yang sama :) visit mine too :D

      ReplyDelete
    8. salam kenal...
      terjah dari segmen yang sama..
      hepi blogging ya...:)

      ReplyDelete
    9. hai. saya dari segmen HH yang sama. nak jemput jalan-jalan ke blog saya. sudah follow kamu :)

      http://waniewonek.blogspot.com

      ReplyDelete
    10. Hello Admin. Lina datang dari segmen yang sama. Dha follow blog ni. Kalau ada masa, singgah la blog Lina ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

      ReplyDelete
    11. Terima kasih kerana sudi singgah blog www.hasrulhassan.com dan join segmen yang dianjurkan. Moga telah mendapat manfaat yang sepatutnya.

      Sekali lagi terima kasih dan semoga berblogging dengan jayanya.

      Ikhlas:
      HH

      ReplyDelete
    12. as salam...

      dtg jenguk dan follow sini...

      jmput dtg blog saya pula...=)

      ReplyDelete
    13. hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
      salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
      meh laa singgah blog ryn pulakk..
      btw, ryn sudaa follow cnie taw :)

      ReplyDelete
    14. dr segmen same

      http://ridzwanzones.blogspot.com

      ReplyDelete
    15. Assalamualaikum...
      Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

      Salam Perkenalan...

      Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
      Thanks...

      ReplyDelete
    16. salam kenal..dah follow awak.

      singgah sini dari segmen hasrul hassan - Jom ramaikan follower serta dapatkan pembaca.

      jemput ke blog saya ye?

      MOHD NASER.com

      ReplyDelete
    17. Hye hye :)

      Miera dtg dr segmen yang sama .
      Jemput ke blog Miera :D

      Salam Perkenalan !

      ReplyDelete

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...